top of page

Brýle pro děti do školy se slevou

Škola už se blíží a mnoho školáků bude potřebovat nové brýle. Máme pro vás skvělý typ! Nečekejte na poslední chvíli a pořiďte svému dítěti do školy kvalitní brýle za skvělou cenu.

Dětské brýlové obruby za jednotnou cenu

V průběhu prázdnin se může stát, že se brýle vašeho dítěte poškodí během sportovních volnočasových aktivit nebo působením různých faktorů, které nejsou přátelské vůči brýlovým sklům a obrubám, jako je třeba písek, přemíra slunečního záření, slaná voda apod.

Před nástupem do školy je třeba dítě vybavit brýlemi, ve kterých bude dobře vidět a jeho návrat do školních lavic nebude těžší o stres, že špatně vidí, brýle mu dobře nesedí, jsou pokřivené apod.


První Optika vám aktuálně nabízí dětské brýlové obruby se slevou 50 % a jejich jednotná cena je nyní 1750,- Kč.


Parametry dětských brýlových obrub

Dětské brýlové obruby by měly splňovat zejména následující parametry: odolnost a pohodlné nošení. Brýle nesmějí dítě omezovat a vadit mu, jedním z aspektů je v dnešní době i snaha dosáhnout toho, aby se brýle dítěti líbily. Pokud brýle tyto podmínky nesplňují, může dojít k tomu, že dítě je nebude chtít nosit a léčba oční vady se stane dlouhodobou obtěžující záležitostí pro všechny zúčastněné.

Pokud dítě brýle nosí trvale, vždy bychom měli pamatovat na to, aby mělo dítě brýle dvoje. Doporučuje se pořídit jedny brýle do školy a druhé pro volný čas, které však lze v případě potřeby zaměnit.


Měření zraku u dětí

Nejlépe je využít služeb některé z dětských očních ambulancí, kde lékař na základě vyšetření dítěte určí vhodný postup a léčbu. Oční vyšetření dětí může být někdy náročnější, proto je dobré vyhledat zkušeného očního specialistu. Pokud je řešením zjištěné oční vady použití brýlí jako korekčního prostředku, První Optika vám nyní nabízí kvalitní dětské brýlové obruby za skvělou cenu.

V První Optice vašemu dítěti přeměříme zrak od 15 let výše.


Rada optika, prevence

Zkušený optik vám pomůže vybrat kvalitní dioptrické brýle pro vaše dítě podle jeho potřeb a doporučení lékaře. Pokud bude třeba, malé brýličky pro vaše dítě upraví na míru, tak, aby mu dobře padly. Vždy je třeba, aby po celou dobu spolupracovali s lékařem i optikem rodiče, kteří dítě podpoří, ale i překontrolují, zda dítě brýle opravdu nosí. Je pravda, že mnoho dětí má zpočátku k brýlím odpor, ale časem si většina z nich zvykne a zjistí, že dobře vidět je vlastně fajn.


Opravy brýlí, osobní konzultace zdarma

Objednejte se na poradenství s výběrem brýlí pro vás nebo vaše dítě. Na pobočce První Optiky Anděl vám zkušený optik rád poradí jak s výběrem dětských brýlí, tak i s jejich správnou údržbou, provede drobnou opravu na místě, při vážnějším poškození nechá rozbité brýle po předchozí domluvě s vámi odborně opravit.

Pro osobní objednání a dotazy zavolejte na telefonní číslo +420 775 888 001, nebo napište na info@prvnioptika.cz. Rádi vám poradíme a pomůžeme vyřešit váš problém.

Dětské brýle

Dětské oční vady a onemocnění

Nepodceňujte pravidelné preventivní kontroly v předškolním i školním věku dítěte, některé vady a onemocnění je kvůli vhodné a účinné léčbě zásadní objevit včas.

Nejčastěji se vyskytující vady u dětí jsou krátkozrakost, dalekozrakost, šilhavost, dětská tupozrakost, retinopatie u nedonošených dětí, zánět spojivky, zánět očí nebo ječné zrno. U malých dětí se můžeme setkat s ucpanými slznými kanálky. S onemocněním vašeho dítěte vám pomůže odborný lékař, který nemoc diagnostikuje a zvolí vhodný způsob léčby. Dětské oční vady, z nichž nejčastější je krátkozrakost nebo dalekozrakost, je třeba korigovat pomocí vhodných korekčních pomůcek.

Comentarios


Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page